Fiscaal advies

Fiscaal advies vanuit persoonlijke betrokkenheid

Voor fiscaal advies en je aangiften inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting en loonheffingen is Prorisc de ideale partner. Niet alleen omdat je geen cent teveel belasting wilt betalen, maar ook omdat je niet blij wordt van discussies met de belastingdienst.

Advies van Prorisc gaat over optimaal gebruik maken van de fiscale regelgeving, maar ook over persoonlijke keuzes. Daarom gaat dit bij Prorisc verder dan alleen rekenen.

Prorisc beschikt over de juiste professionals op fiscaal gebied. Mensen die pro-actief met u meedenken, vanuit oprechte betrokkenheid bij de klant. Laagdrempelig en tegen tarieven die u maar eens moet vergelijken met die van een accountantskantoor. Vele ondernemers en particulieren hebben baat bij de adviezen van Prorisc.

 

U kunt bij ons terecht voor:

  • belastingaangiften en controle van aanslagen/beschikkingen
  • opstellen van de jaarrekening
  • financieringen, overnames, fusies etc.
  • BTW-advies
  • Fiscaal erfrecht

Heel veel bedrijven en particulieren hebben de keuze voor Prorisc al gemaakt. Niet alleen voor hun belastingadvies, maar ook voor bedrijfsadministratie, salarisadministratie en ondernemingsadvies.

Neem contact op met Prorisc en ontvang een vrijblijvende offerte voor het verzorgen van je belastingadvies.

Stel hier je vraag

Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij zorgen er dan voor dat je wordt gebeld door één van onze medewerkers.