Hoe je de snelheid van je bedrijf hoog houdt (en de concurrentie ver achter je laat) - Prorisc administratie

Hoe je de snelheid van je bedrijf hoog houdt (en de concurrentie ver achter je laat)

Gepubliceerd op: 05/09/2022 door Senol Tapirdamaz

Stap nu op het speelveld

Ondernemen is een spel. En als je het goed speelt, is het een spel waarbij je steeds meer bereikt. Misschien sta je nu op het punt om personeel aan te nemen. Of een pand te gaan kopen. Toch komt het er op de een of andere manier niet van. Je maakt later wel tijd om uit te zoeken hoe je dat aanpakt. Terwijl je het steeds verder voor je uitschuift, waardoor de snelheid van je bedrijf afneemt.

Je begon ooit klein. Schreef je in bij de KvK en regelde je eerste klanten. Inmiddels ben je vele stappen verder. Je groeit continu in omzet en als ondernemer. Natuurlijk – soms scoort het andere team. Af en toe verlies je een wedstrijd. Dat hoort erbij. Maar je blijft groeien. Op naar de volgende wedstrijd. Dat betekent nu dat je medewerkers in dienst gaat nemen, of eindelijk dat gave pand net buiten de stad gaat kopen.

Toch twijfel je. Heb je écht alles in kaart? Welke risico’s haal je je eigenlijk op de hals als je een medewerker, of twee, drie, aanneemt? Waar moet je op letten als je een pand koopt? Wat is slim? Ja, je hebt een hypotheek op je woning, maar een bedrijfspand is toch andere koek.

Dus wacht je af. Je houdt de bal maar even bij je. Terwijl nieuwe kansen die je zou kunnen nemen aan je voorbijgaan. En de concurrentie weer op je inloopt.

Maar dat hoeft niet.

Stap nu zelf op het speelveld

Prorisc helpt jou terug in the game te komen. Zodat je je weer vrij voelt om het spel te spelen. Zodat je minder in je hoofd zit en weer doet wat je als ondernemer zou moeten doen. Zonder zorgen, zonder onverwachte kosten. Je hebt helderheid over alle stappen die voor je liggen. En bij elke mogelijke keuze krijg je precies mee wat de risico’s zijn.

Of je ze wil nemen of niet, is aan jou. We leggen slechts alle opties aan je voor. Helder en concreet. Bij ieder risico weet je precies wat het je kan opleveren én kan kosten. Zodat je weloverwogen beslissingen kan nemen. Besluitvaardig, snel en altijd gericht op jouw doelen.

Wij steken onze nek uit voor jouw groei

We zijn verre van je standaard administratiekantoor. Bij Prorisc doen we meer dan jaarrekeningen maken en advies geven. We zijn er niet alleen om kosten te drukken. We staan voor mogelijkheden en kansen. Voor groei. Daarbij gaan we risico’s niet uit de weg. Als het nodig is, steken we onze nek uit voor jou. Als je het op safe wil spelen – ook prima.

Verhoog je levensstandaard

Wat wil je écht in het leven bereiken? En in business? We helpen jou dat te krijgen. Als cliënt van Prorisc is het onze missie om jouw levensstandaard te verhogen. Wij willen jou als ondernemer naar een hoger niveau tillen. Zodat jijzelf en je bedrijf kunnen groeien.

Vertel ons waar je mee zit en wij tonen je alle opties

We vragen van jou alleen dat je vragen stelt. Dat je deelt waar je naartoe wil. Dat je ons vertelt waar je daarbij tegenaan loopt en waarmee we je kunnen helpen. We willen een actief partnership met je aangaan om alle potentie uit jou en je bedrijf te halen.

Pak die telefoon dus op – we helpen je verder! Want wij weten dat de enige manier waarop je snel kan gaan, is door helderheid te creëren over welke keuzes je moet of kan nemen. Over welke stappen er voor je liggen om bij je doelen te komen. Die stappen kunnen wij je laten zien.

Snelheid en mentale rust

Sommige ondernemers doen er vijf jaar over om hun eerste personeelslid aan te nemen. Ze laten zich tegenhouden door twijfels en zorgen. Nergens voor nodig. Sterker nog: alles wat je voor de toekomst bedacht hebt, kan een stuk sneller dan je nu denkt.

Laat ons een duidelijk en snellopend pad voor je creëren naar de volgende fase. Of het nu gaat om jezelf als ondernemer, je omzet of je bedrijf. Zo lang jij weet wat je wilt, kunnen wij je helpen daar snel – en met kalme, gerichte focus – te komen.

Wil jij groeien in je leven en in je bedrijf? Stap nu met ons op het speelveld. Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.

Terug naar overzicht

Senol Tapirdamaz

Benieuwd naar wat ik voor je kan doen?

Terug naar overzicht