Organisatieadvies

Organisatieadvies of sparringpartner?

Of je nu wilt starten als ondernemer, je onderneming wilt uitbreiden, veranderen, verplaatsen… Het is prettig als je je plannen kunt bespreken met een deskundig adviseur. Organisatieadvies op basis van kennis, kunde én persoonlijke betrokkenheid. Dat is Prorisc.

Prorisc helpt ondernemers met strategische planning, financiële sturing, personeelsbeleid en alle andere vormen van organisatie-ontwikkeling. Ook debiteurenbewaking en liquiditeitsplanning horen daarbij. De rol van de Prorisc-adviseur hoeft niet beleidsbepalend te zijn. We luisteren, adviseren en sparren met de ondernemer. Samen gaan we voor succes.

Opdrachtgevers waarderen Prorisc om de oprechte betrokkenheid en persoonlijke aanpak. Geen ingewikkeld taalgebruik, maar to-the-point advies. Daarmee kom je tot weloverwogen strategische beslissingen. Om te bouwen aan een mooie toekomst.

Heel veel bedrijven hebben de keuze voor Prorisc al gemaakt. Niet alleen voor hun bedrijfsadministratie, maar ook voor salarisadministratie, belastingzaken en ondernemingsadvies.

Neem contact op met Prorisc en ontvang een vrijblijvende offerte voor het verzorgen van je bedrijfsadministratie.

Stel hier je vraag

Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij zorgen er dan voor dat je wordt gebeld door één van onze medewerkers.