Salarisadministratie

Salarisadministratie uitbesteden, dat werkt!

Salarisadministratie, ook wel loonadministratie genoemd, is een complexe materie die nauwkeurig moet worden bijgehouden. Regelmatig vinden er mutaties plaats. Denk aan het aantal werkuren, nieuwe en aflopende contracten, ziekteverzuim, pensioenpremies, loonheffingen etc. Als ondernemer wil je hier liever niet continue mee bezig zijn. Maar de administratie van je medewerkers wil je wél op orde hebben. Daarmee biedt je werknemers helderheid over hun salaris en jaaropgaven. Uitbesteden van salarisadministratie aan Prorisc is de ideale oplossing.

Prorisc verzorgt dit tot in de puntjes. Dat kan al vanaf één werknemer, voor een aantrekkelijk tarief. Prorisc maakt de maandelijkse loonstroken, overzichtelijk en duidelijk, voorzien van het logo van de opdrachtgever. Daarmee wordt dit tevens een onderdeel van je bedrijfscommunicatie.

Heel veel bedrijven hebben de keuze voor Prorisc al gemaakt. Niet alleen voor hun salarisadministratie, maar ook voor bedrijfsadministratie, belastingzaken en ondernemingsadvies.

Neem contact op met Prorisc en ontvang een vrijblijvende offerte voor het verzorgen van je salarisadministratie.

Stel hier je vraag

Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij zorgen er dan voor dat je wordt gebeld door één van onze medewerkers.